Lauantaisin ja sunnuntaisin suosittelemme että varaukset tehdään joko välille 10-16 tai 16-23, jotta mahdollisimman moni pääsee käyttämään tiloja omia tilaisuuksiaan varten.

HUOM! 1.8.2023 ja sen jälkeen tehtävät lauantain ja sunnuntain alustavat varaukset voi tehdä vain joko välille 10-16 tai 16-23.  Muutoksella yritämme saada mahdollisimman monelle tilaisuuden päästä käyttämään tiloja.  Varauksen voi muuttaa pidemmäksi kaksi viikkoa ennen toivottua päivää, mikäli kukaan muu ei ole tehnyt varausta kyseiselle ajankohdalle. Varauksen pidentämisestä täytyy varaajan huolehtia itse. Pakottavasta syystä voimme tehdä pidemmän varauksen jo aikaisemmin.

Avain tulee hankkia oman taloyhtiön avainvastaavalta. Selvitä talosi avainvastaavan tiedot hyvissä ajoin ja sovi avaimen noudosta.

Tarkista kerhotilan varaustilanne allaolevasta kalenterista, ja tee varauspyyntö tästä. Saat vahvistuksen, kun varauspyyntösi on käsitelty. Varausten käsittelyaika on noin 2 viikkoa. Teethän siis varauksesi kerhotilaan hyvissä ajoin.