Myllykylän kylätalossa järjestetään toimintaa sekä lapsille että aikuisille.

Harrastusten ja kurssien järjestämisestä vastaavat eri tahot, jotka löytyvät listattuna alta. Käännythän harrastuksia ja kursseja koskevissa asioissa, kuten tiedusteluissa ja ilmoittautumisissa, suoraan järjestävän tahon puoleen. 

 

Harrastustoiminnasta vastaavat seuraavat tahot:

Itä-Helsingin musiikkiopisto

Itä-Helsingin musiikkiopiston musiikkileikkikoulu on toiminut opiston perustamisesta lähtien vuodesta 1965. Varhaisiän musiikkikasvatus perustuu lapsen kehitysvaiheiden tuntemukselle sekä kokonaisvaltaisuuteen, elämyksiin ja luovuuteen. Musiikkileikkikoulun opettajina toimivat varhaisiäin musiikkikasvatuksen ammattilaiset: musiikkipedagogit ja musiikinmaisterit.

 

Myllykylän jooga (tiistain ja torstain joogakurssit)

Kylätalon astangajoogatunneilla harjoittelemme astangajoogaa ohjatusti tavalla, joka sopii kaikille. Torstai-illan tunneilla opetetaan alkeistason oppilaita tasapainoiseen alkuun ja tiistai-illan tunneilla taas kokeneemmat pääsevät syventämään harjoitustaan. Tavoitteena on saada hikeä pintaan, hymyä huuleen ja mieli rauhoittumaan! Jos et ole kiinnostunut Astangasta ja sen fyysisyydesta suosittelemme sinulle tiistai-illan Lempeä Jooga-tuntia. Tällä tunnilla venyttelemme ja liikumme rauhallisen musiikin parissa. Tunti soveltuu myös urheilun tai liikunnan jälkeen, venyttely on tärkeä osa lihashuoltoa.

Vapaa tanssikoulu

Vapaa Tanssikoulu on esittävän tanssitaiteen koulu, joka antaa taiteen perusopetusta. Opetuslajeina mm. lastentanssi, nykytanssi, baletti, poikien tanssi, jazztanssi, showjazz, miesten baletti, koreografia, kehonhuoltotunnit ja tanssityöpajat sekä Supersankariakrobatia. Leikki, luovuus ja tanssin ilo ovat olennaisia osia Vapaan Tanssikoulun kursseilla.

Luova Lava

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja harrastustoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Osallistujien oma luovuus ja osallisuus ovat keskeistä toiminnassa. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta.