Kylätalossa on kaksi asukkaiden käyttöön tarkoitettua kerhotilaa. Tila 1 (Ryynimyllynkadun puolella) on kooltaan 69 m2 ja tila 2 (leikkipaikan puolella) 47 m2. Tilat on erotettu toisistaan taittoseinällä, ja ne on mahdollista yhdistää. Yhdistettynä tilan suurin sallittu käyttäjämäärä on 76 henkilöä.

Tilavarauksen hintaan sisältyy varatun tilan käyttö, pöydät ja tuolit tilan sallimalle henkilömäärälle sekä pienen keittiön käyttö. Keittiössä on käytettävissä noin 50 hlön astiasto ja peruskeittiövälineet.

Huomioitavaa. Tilassa on vain yksi keittiö joka on yhteisessä käytössä mikäli tilassa on samaan aikaan kaksi varausta (isolla ja pienellä puolella). Jos tarvitset keittiötä paljon tilaisuuden aikana, suosittelemme että varaat koko tilan.

Tiloissa on hälytysjärjestelmä.  Varaajan on tutustuttava kylätalon järjestyssääntöihin ja huolehdittava, että saa tarvittavan perehdytyksen kylätalon hälytysjärjestelmään (hälytyksistä johtuvat vartijakäynnit veloitamme varaajalta ilman erillistä kyselyä, esim hinta viikoloppuisin noin 300 €/käynti).

Vuokraushinnasto 

  1. Pieni sali, 47 m2
  2. Iso sali, 69 m2
  3. Koko tila 116 m2, tilat yhdistettynä, korkeintaan 76 henkilölle.

Tilojen varausmaksut määräytyvät käyttäjäryhmittäin ja tilaisuuden luonteen perusteella seuraavasti.

Ryhmä 1: Maksuttomat varaukset. Kaikille alueen asukkaille avoimet, ilmaiset tilaisuudet sekä osakastaloyhtiöiden* ja niiden asukkaiden yksityiset varaukset. HUOM! Siivousmaksu veloitetaan, jos käyttäjä ei siivoa tilaa käyttöä edeltävään kuntoon.

Ryhmä 2: Maksulliset tilaisuudet, joihin kaikkien alueen asukkaiden on mahdollista osallistua (ryhmäkokoa/osallistujamäärää voidaan rajoittaa):

Pieni sali Iso sali Koko tila
Kertavaraus, 1 tunti 8 e 10 e 15 e
Kertavaraus, 4 tuntia 25 e 35 e 55 e
1 tunti viikossa puolivuotiskauden ajan (kevät tai syksy) 120 e 170 e 290 e

Lisäksi siivousmaksu, jos käyttäjä ei siivoa tilaa käyttöä edeltävään kuntoon.

Ryhmä 3: Muiden yksityishenkilöiden ja yhdistysten yksityiset varaukset

Pieni sali Iso sali Koko tila
1 tunti 20 e 25 e 45 e
4 tuntia 40 e 50 e 90 e

Lisäksi siivousmaksu, jos käyttäjä ei siivoa tilaa käyttöä edeltävään kuntoon.

Ryhmä 4: Yritysten tilaisuudet. Pyydä tarjous: talotoimikuntamyllykyla@gmail.com

Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeudet muutoksiin. Pyydä tarvittaessa lisätietoa varausmaksuista: talotoimikuntamyllykyla@gmail.com

Talotoimikunta pidättää itsellään oikeuden varausten muuttamiseen tilanteen erityisesti vaatiessa.