Kylätalossa on kaksi asukkaiden käyttöön tarkoitettua kerhotilaa. Iso tila (Ryynimyllynkadun puolella) on kooltaan 69 m2 ja pieni tila (leikkipaikan puolella) 47 m2. Tilat on erotettu toisistaan taittoseinällä, ja ne on mahdollista yhdistää. Yhdistettynä tilan suurin sallittu käyttäjämäärä on 76 henkilöä.

Tilavarauksen hintaan sisältyy varatun tilan käyttö, pöydät ja tuolit tilan sallimalle henkilömäärälle sekä pienen keittiön käyttö. Keittiössä on käytettävissä noin 50 hlön astiasto ja peruskeittiövälineet.

Huomioitavaa: Tilassa on vain yksi keittiö joka on yhteisessä käytössä mikäli tilassa on samaan aikaan kaksi varausta (isolla ja pienellä puolella). Jos tarvitset keittiötä paljon tilaisuuden aikana, suosittelemme että varaat koko tilan.

Tiloissa on hälytysjärjestelmä.  Varaajan on tutustuttava kylätalon järjestyssääntöihin ja huolehdittava, että saa tarvittavan perehdytyksen kylätalon hälytysjärjestelmään (hälytyksistä johtuvat vartijakäynnit veloitamme varaajalta ilman erillistä kyselyä, esim. hinta viikoloppuisin noin 300 €/käynti).

VUOKRAUSHINNASTO 1.1.2022 ALKAEN:

Osakastaloyhtiöden asukkaat voivat varata kylätaloa maksutta yksityiskäyttöön kolmesti kalenterivuoden aikana ja sen jälkeen yleisen hinnaston  mukaisesti. Varauksen voi tehdä aikaisintaan 6kk etukäteen.

HUOM! Siivousmaksu veloitetaan, jos käyttäjä ei siivoa tilaa käyttöä edeltävään kuntoon.

 HINNASTO:

  1.     Maksulliset yksityistilaisuudet

Pieni tila 12€/1h (minimivaraus 2h)

Iso tila 16€/1h (minimivaraus 2h)

Koko tila 25€/1h (minimivaraus 2h)

  1.     Kausimaksut

Syyskausi: elo-joulukuu 1.8.-22.12.,

Kevätkausi: tammi-toukokuu 7.1.-31.5. (pois lukien vko 8 ja vko 42) 

Pieni tila 130€/1h

Iso tila 190€/1h

Koko tila 300€/1h

Huom! Tilaan saavutaan vasta varausajan alkaessa ja tilasta poistutaan viimeistään varauksen päättyessä. Tila pitää olla tyhjä viimeistään 15 min poistumisajan jälkeen.

 

  1.   Yhdistysten ja yleishyödyllisten toimijoiden hinnat sovitaan erikseen, tiedustelut sähköpostitse  talotoimikuntamyllykyla@gmail.com

 

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Pyydä tarvittaessa lisätietoa varausmaksuista: talotoimikuntamyllykyla@gmail.com

Talotoimikunta pidättää itsellään oikeuden varausten muuttamiseen tilanteen erityisesti vaatiessa.